Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen & uudisrakennus Turku, Lieto ja koko Varsinais-Suomi

Meillä on kokemusta niin uudisrakentamisesta kuin korjausrakennuskohteista. Saat meiltä osaavaa ja kattavaa apua oli kyse sitten isommasta tai pienemmästä rakennusprojektista. Olemme rakentaneet uusia omakotitaloja ja talousrakennuksia muun muassa Lietoon sekä Loukinaisiin, sekä olleet valvomassa uudisrakentamista ja työmaita muun muassa Turussa, Ypäjällä sekä Mikkelissä. Pääasiassa rakennamme uudisrakennuksia ja olemme mukana rakennusurakoissa Varsinais-Suomen alueella.

Hirvotek Oy on rakennusalan perheyritys. Hirvotekilla työskentelee rakennusalan ammattilaisia, vastaava mestari, rakennusinsinööri ja kaksi rakennusinsinööriksi pian valmistuvaa opiskelijaa, joten pystymme tarjoamaan kattavat palvelut erilaisiin rakennuskohteisiin. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin ja ota yhteyttä! Kanssamme tarpeitasi vastaavan ja laadukkaan uudisrakennuksen suunnittelu käy helposti. Rakennamme sinulle unelmiesi kodin, kesämökin tai muun rakennuksen! 

Uudisrakentamisen kokeneet ammattilaiset

Hirvotek Oy on kokenut uudisrakentaja Liedon ja Turun alueella. Rakennamme koteja yli 50 vuoden kokemuksella. Olemme olleet mukana useissa uudisrakennuskohteissa aina tontin raivaamisesta lopputarkastukseen. Rakennusalan ammattilaisten kanssa tarjoamme kattavat palvelut erilaisiin uudisrakennuskohteisiin. Rakennus- ja rakennesuunnittelu, piirtäminen, valvonta ja lupa-asioiden hoitaminen kuuluvat nekin työtehtäviimme.

Uudisrakentamisella tarkoitetaan rakennusluvanvaraista rakentamista. Uudisrakentaminen käsittää näin sekä uuden rakennuksen rakentamisen että vanhan rakennuksen yhteyteen rakennettavan uuden tilan. Meillä on monipuolinen osaaminen uudisrakentamisesta ja suoritamme urakat aina huolella alusta loppuun. Toteutamme kaikki uudisrakentamisen osa-alueet kokemuksen tuomalla ammattitaidolla sekä ammattiylpeydellä. Hallitsemme kaikki työvaiheet aina suunnittelusta lopputarkastukseen. Hoidamme myös kaikki tarvittavat urakoitsijan valvontatyöt uudisrakennus kohteissa. Tarjoamme palveluita myös ns. avaimet käteen-periaatteella Turussa, Liedossa ja muualla Varsinais-Suomessa. Sähkö- ja putkimiehet kuten muutkin rakennusalan urakoitsijat on myös mahdollista saada työmaalle kauttamme.

Huolellisesti toteutettu uudisrakennus

Toteutettavan uudisrakennuksen laatu on meille kunnia-asia. Panostamme rakentamisen eri vaiheisiin parhaalla ammattitaidollamme taataksemme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Rakennamme uudisrakennukset kuten omakotitalot, mökit, huvila, autotallit ja muut rakennukset Liedossa, Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Urakka toteutetaan aina laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Huolellisella suunnittelulla ja valmistautumisella varmistetaan, että tavaratoimitukset saapuvat ajallaan ja uudisrakentaminen etenee sovitussa aikataulussa.

Uudisrakennuksen suunnittelu aloitetaan kartoittamalla asiakkaan tarpeet. Tilat mietitään niin, että ne vastaavat ominaisuuksiltaan ja kooltaan tulevaa käyttötarkoitusta. Uudisrakennuksen suunnittelussa on hyvä huomioida tontti ja miettiä talon asettelu ilmansuuntien mukaan. Rakennuspiirustuksilla kuvataan uudisrakennuksen toimintoja, ulkonäköä sekä kokoa jo ennen varsinaisen uudisrakentamisen alkamista. Käyttämällä aikaa suunnitteluvaiheeseen löydetään parhaat ratkaisut ja pohjamallit kuhunkin uudisrakennukseen. Mikäli tarkoituksena on laajentaa jo olemassa olevaa rakennusta, otetaan suunnittelussa huomioon nykyisen rakennuksen ulkoasu, tyyli ja mahdolliset rajoitteet. Näin kokonaisuudesta syntyy kaunis ja toimiva. Hirvotek Oy tarjoaa palveluitaan uudisrakentamisen kaikkiin vaiheisiin. Voimme olla mukana raivaamassa tonttia ja pystyttämässä suunniteltua rakennusta tai hoitaa vain osan rakennusprojektista. Urakan laajuus sovitaan ja suunnitellaan tapauskohtaisesti ja tarpeen mukaan.

Rakennusalan ammattilainen!

Uudisrakentamisen ammattilaisina teemme kaikki uudisrakentamiseen liittyvät työt, minkä lisäksi voimme tarjota neuvontaa ja opastusta rakentamisen eri vaiheissa. Kysy lisää uudisrakentamisen palveluistamme Turun ja Liedon lähialueilla! Tarjoamme palvelua myös muualla Varsinais-Suomessa.