Ilmalämpöpumppu Turku

Tilaa ilmalämpöpumppu Turussa ja Turun lähiseudulla

Myymme ja toimitamme ilmalämpöpumput kaikenlaisiin koteihin ja kiinteistöihin Turussa ja Turun seudulla. Oli kyseessä sitten kerrostalo, omakotitalo, rivitalo tai toimistotila, autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumput sopivat monipuolisesti lähes kaikenlaisiin kohteisiin olemassa olevan lämmitys- ja ilmastointijärjestelmän tueksi.

Ilmalämpöpumpun hankkiminen kannattaa!

Ilmalämpöpumppu toimii kodissa tai muussa kiinteistössä tehokkaana viilentäjänä ja lämmittäjänä. Lisäksi se parantaa kiinteistön sisäilmanlaatua, pienentää energiakustannuksia ja on ympäristöystävällinen ratkaisu kodin viilennys- ja lämmitysjärjestelmäksi. Myymme ilmalämpöpumppuja Turun, Liedon ja koko Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä, hoidamme myös ilmalämpöpumpun asennuksen joustavasti nopeallakin aikataululla!
ilmalämpöpumppu asennus

Mietityttääkö ilmalämpöpumpun sisäyksikön ulkonäkö osana kodin sisustusta?

Nykyään ilmalämpöpumput on suunniteltu sopimaan tyylikkäästi kaikenlaiseen sisustukseen. Niiden muotoilu on vaivaton ja elegantti ja se istuu saumattomasti yhteen erilaisten kodin tyylien kanssa. Ilmalämpöpumput on suunniteltu huomaamattomiksi ja ne voidaan sijoittaa seinälle tai lattialle niin, että ne sulautuvat huoneeseen. Tarjonnastamme löytyy useita eri värisiä ja eri mallisia ilmalämpöpumppuja.
vaativat olosuhteet

Modernit ilmalämpöpumput Suomen olosuhteisiin

Valikoimastamme löydät Toshiba ja Panasonic -ilmalämpöpumput, jotka toimivat hyvin myös Suomen vaativassa ilmastossa. Modernit ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä hyvän valinnan kaikkiin kohteisiin. Toshiba ja Panasonic -ilmalämpöpumput ovat myös helppoja asentaa ja käyttää. Ne voidaan asentaa monenlaisiin rakennuksiin ja niissä on useita erilaisia toimintoja, joita voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Ilmalämpöpumppujen toimintaa voi esimerkiksi ohjata mobiilisovelluksella, eli voit säätää lämpötilaa ja muita asetuksia mistä tahansa ja milloin tahansa. Voit esimerkiksi säätää kodin viilennystä tai lämpötilaa ollessasi töissä, jotta voit palata miellyttävään kotiin. Ilmalämpöpumput sopivat myös mökeille. Lisäksi nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat erittäin hiljaisia. Ne tuottavat vain vähän melua, joten ne eivät häiritse nukkumista tai asumista kotona, eikä työskentelyä esimerkiksi toimistotiloissa. Voit siis nauttia raikkaasta ja aina sopivan lämpöisestä sisäilmasta ilman häiriötekijöitä!
toshiba ilmalämpöpumput

Toshiba ilmalämpöpumput

Toshiban ilmalämpöpumppujen korkea laatu ja edistykselliset toiminnot tekevät niistä suosituimpia ilmalämpöpumppumerkkejä maailmassa. Toshiban ilmalämpöpumput ovat luotettavia, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä hyvän valinnan kaikkiin kohteisiin. Aidosti pohjoisiin oloihin suunnitellut Toshiba ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin – ne takaavat lämmitystehon jopa -35 asteen pakkasessa!

panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic on yksi maailman johtavista kodinkonevalmistajista, ja sen ilmalämpöpumput ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Panasonicin ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja suunniteltu toimimaan erinomaisesti myös Suomen vaativassa ilmastossa. Panasonicin ilmalämpöpumput ovat saaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja tehokkuudestaan ja ympäristöystävällisyydestään.