Ilmalämpöpumpun asennus Turku ja lähialueilla

ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput kaikenlaisiin koteihin ja kiinteistöihin

Hirvotek asentaa ilmalämpöpumput kaikenlaisiin koteihin ja kiinteistöihin Turussa ja Turun seudulla. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Meiltä ilmalämpöpumpun asennus onnistuu vaivattomasti: pitkän kokemuksen tuoma työnjälkemme on luotettavaa ja huolellista. Olemme asentaneet ilmalämpöpumppuja niin uusin kuin vanhempiinkin rakennuksiin, joten osaamme huomioida laitteen sijoituspaikkaan ja toimintaan liittyvät erityispiirteet. Ilmalämpöpumpun asentaminen ei yleensä vaadi suurempia remontteja, joten asennus hoituu jopa yhden työpäivän aikana!

Ilmalämpöpumpun asennus tuo kiinteistön käyttömukavuuteen monia etuja

Ilmalämpöpumppu on tehokas viilentäjä ja lämmittäjä. Lisäksi se parantaa kiinteistön sisäilmanlaatua, pienentää energiakustannuksia ja on ympäristöystävällinen ratkaisu. Ilmalämpöpumpun asennus onkin tehokas tapa aloittaa sähkökuluissa säästäminen!

Kesällä ilmalämpöpumpun viilentämä sisäilma vaikuttaa oleellisesti asumismukavuuteen sekä esimerkiksi työskentelymukavuuteen toimitiloissa. Kylmempinä päivinä ilmalämpöpumppu auttaa puolestaan rakennuksen lämmittämisessä ilmaa kierrättämällä ja lämpötilaa tasoittamalla.

Minkälaisiin kohteisiin ilmalämpöpumpun voi asentaa?

Ilmalämpöpumput sopivat monipuolisesti lähes kaikenlaisiin kohteisiin olemassa olevan lämmitys- ja ilmastointijärjestelmän tueksi. Ilmalämpöpumppu koostuu yksinkertaisimmillaan kahdesta osasta: sisäyksiköstä sekä ulkoyksiköstä, joka sijoitetaan asunnon ulkoseinälle tai esimerkiksi kerrostaloissa parvekkeelle. Modernien ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt ovat tyylikkäitä ja linjakkaita, joten niiden soveltuvuudesta kodin sisustukseen ei kannata huolehtia! 

Huom. Mikäli olet asentamassa ilmalämpöpumppua kerrostaloon, muistathan selvittää ennen ilmalämpöpumpun hankintaa, onko taloyhtiösi kerrostalohuoneistoon luvallista hankkia ilmalämpöpumppu.

rakennusvalvonta ja suunnittelu

Kaikki tarvittava ilmalämpöpumpun asennukseen

Hirvotek on kokenut rakennusalan ja uudisrakentamisen ammattilainen. Saat meiltä kaiken tarvittavan ilmalämpöpumpun asennukseen. Mikäli asennustyö vaatii kohteessa esimerkiksi suurempia purkutöitä, seinäläpivientejä tai sähköistyksiä, hoidamme kaiken osaavan tiimimme ja verkostomme avulla. Lisäksi meiltä löytyy asianmukaiset tarvikkeet, välineet ja osat ilmalämpöpumpun laadukkaan ja toimivan asennuksen takaamiseksi.

Muistathan tämän ilmalämpöpumpun asentamisesta!

Ilmalämpöpumppua ei tule koskaan asentaa itse. Ilmalämpöpumpun asentaminen ilman pätevää, asianmukaisia lupia omaavaa asentajaa on paitsi säädösten vastaista, myös vaarallista sekä käyttäjälle että kiinteistölle. Ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa vain TUKES:n rekisterissä oleva kylmäaineen käsittelyluvan sekä sähköasennusoikeudet hallussaan pitävä asentaja.

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella varmistat, että saat ilmalämpöpumpusta täyden hyödyn ja sen käyttö on turvallista ja kestävää. Tilaamalla ilmalämpöpumpun asennuksen meiltä saat takeen siitä, että ilmalämpöpumppusi on asennettu kaikkien lakien ja laitteen valmistajan suositusten mukaisesti. Annamme asennukselle aina 2 vuoden takuun. Takuutiedoista voit kysyä lisää ottamalla meihin yhteyttä!

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

Rakennusliikkeemme hoitaa ilmalämpöpumppujen asennukset Turun, Liedon ja koko Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä, hoidamme asennukset joustavasti nopeallakin aikataululla!

Kotitalousvähennys ilmalämpöpumpun asennustyöstä

Voit hakea kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asennuksen osuudesta. Asennus on kotitalousvähennyskelpoinen, kun ilmalämpöpumppu asennetaan kotiin, mökille tai vapaa-ajan asuntoon. Kotitalousvähennyksen arvo on noin 45 % asennuksen summasta. Autamme mielellämme hakemuksen täytössä, mikäli sinulla herää kysyttävää!